Aussi Tessa sommer og vinter

Vignons Aussi Tessa januar 2008

Vignons Aussi Tessa januar 2006

Sommer 2006

Balsams dagbog Onsdag den 5. juli

Sov JEG længe i teltet, mens Thorbjørn så Sommersummarum. Og så skulle jeg lære Thorbjørns hundehvalpe lidt bedre at kende. Der er 8 af dem, og det er afrikanske LØVEhunde. (Rhodesian Ridgebacks) Ups! De er 6 uger gamle og har meget skarpe tænder. Og de vil bide i min manke. Og de er OVERALT! Rrrrrrr…..
Vi trænede hele dagen – jeg var lidt bange for dem i starten – men det endte med, at jeg fik lov at være med ved madskålen, da de skulle spise. (Så glemte de nemlig alt om min manke…). Deres mor, Tessa, rejste med Thorbjørn hjem fra Afrika, da han var 6 år – så Tessa har set masser af løver før, og hun bider slet ikke i mig! Hun er sød – og hun ÆÆÆÆÆLSKER varmen ligesom jeg. Vi har faktisk ligget og snakket lidt om gamle dage og Afrika i dag.
I morgen skal jeg hentes af en pige, der hedder Pernille. Så skriver jeg igen.

Solskinshej fra Skanderborg
Balsam